BSO De Bonte Boomhut Wijchen

In dit centrum verzorgen we onderwijs en opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar oud. De Bonte Boomhut richt zich op het welzijn en de ontwikkeling van kinderen en heeft een aantal unieke kenmerken:

  • Kinderen leren en ontwikkelen het beste als zij goed in hun vel zitten. Het eigen welzijn en kennis over wie je als kind bent staan centraal. Activiteiten zijn daarop afgestemd.
  • Kinderen hebben elk een eigen ontwikkelplan en hebben daar naarmate ze ouder worden ook steeds meer stem in. Ze krijgen aanbod dat specifiek is voor hun behoeften en zijn niet afhankelijk van het aanbod op groepsniveau.
  • Onderwijs- en opvangtijd lopen door elkaar heen. Daardoor kan er in kleinere groepen gewerkt worden en kunnen kinderen door de dag heen kiezen voor bijvoorbeeld meer tijd om te ontspannen of meer tijd om te bewegen.
  • Kinderen hebben hun eigen vaste basisgroep met vaste professionals.

Wil je meer weten over Leer- en Ontwikkelcentrum De Bonte Boomhut? Kijk dan op de website, of stuur een email naar: info@debonteboomhut.nl.

 

Soorten opvang

Buitenschoolse opvang
De Eerste Stap

Buitenschoolse opvang

Vakantiekrachten gezocht

Werken met kinderen? Ga deze zomer aan de slag bij De Eerste Stap! Meer weten? Stuur een mail naar hr@deeerstestap.nl of bel 024-6488388!