Mogelijkheden

Opvangmogelijkheden en contracten

Bij De Eerste Stap kun je kiezen uit verschillende opvangmogelijkheden en contracten. Welk contract voor jou het voordeligst is, is mede afhankelijk van je inkomen. Je kunt kiezen uit een contract voor 40, 48 of 52 weken. We helpen je graag bij het bepalen welk contract in jouw situatie het meest gunstig is.

Reguliere kinderopvang

Natuurlijk kun je bij ons terecht voor reguliere kinderopvang. Dat betekent dat je je kind op vaste dagen of dagdelen naar onze kinderopvang brengt. Dat kan van 07.30 uur tot 18.00 uur. Kijk hier voor informatie over jouw locatie.

Verlengde opvang

Het is mogelijk dat de tijden van de reguliere opvang in jouw situatie niet toereikend zijn. In dat geval kun je kiezen voor verlengde opvang. Dan kun je je kind vanaf 7.00 uur brengen en uiterlijk 18.30 uur ophalen. De verlengde opvang wordt per half uur afgesproken en gefactureerd. Met onze medewerker klantcontact kun jij de verlengde opvang regelen.

Incidentele opvang

Soms heb je buiten de gebruikelijke uren opvang nodig. Je kunt dan per dagdeel extra opvang inkopen. Voorwaarde is wel dat er plaats is op de groep en er voldoende pedagogisch medewerkers aanwezig zijn voor het aantal kinderen. Incidentele opvang kun je aanvragen via het ouderportaal. In het ouderportaal vind je de ‘spelregels’ voor incidentele opvang.

Ongeplande opvang

Er kunnen zich situaties voordoen dat je je kind niet tijdig kunt ophalen, bijvoorbeeld omdat je in de file staat. In dat geval laten wij je bij het (uiteindelijk) ophalen van je kind een formulier tekenen waarin de uren voor (verlengde) opvang staan vermeld. De kosten worden in rekening gebracht.

Flexkrachten gezocht

Werken met kinderen? Ga als flexkracht aan de slag bij De Eerste Stap! Meer weten? Stuur een mail naar hr@deeerstestap.nl of bel 024-6488388!