Tiener BSO

De Eerste Stap heeft een Tiener BSO waar we alleen maar tieners opvangen: Tiener BSO Roerdompstraat. Hieronder kun je lezen wat deze bijzondere BSO te bieden heeft.

Tiener BSO Roerdompstraat

Tiener BSO Roerdompstraat is een zelfstandige BSO locatie voor kinderen van groep 7 en 8 van de basisscholen. De BSO is veilig per fiets te bereiken. Lees meer over Tiener BSO Roerdompstraat.

Een enthousiast team van pedagogisch medewerkers organiseert dagelijks leeftijdsgerichte en uitdagende activiteiten. Kinderen denken mee over de activiteiten en helpen mee bij de uitvoering van dit tienerprogramma. Activiteiten bestaan uit koken, sport en beweging, muziek, handvaardigheid en natuurlijk gezellig samen zijn (chillen). De groepsruimten zijn ingericht naar de behoeften van de tieners. Zo is er bijvoorbeeld een ontspanningsruimte en een activiteitenruimte.

We sturen aan op zelfstandigheid zodat kinderen straks goed voorbereid naar het voortgezet onderwijs kunnen. Kom vooral eens een kijkje nemen!

 

 

Vakantiekrachten gezocht

Werken met kinderen? Ga deze zomer aan de slag bij De Eerste Stap! Meer weten? Stuur een mail naar hr@deeerstestap.nl of bel 024-6488388!