Buitenschoolse opvang

Karakter en balans

De BSO is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Want zolang je kind op de basisschool zit, wil je dat het na school terecht kan op een vertrouwde plek met een warme, huiselijke sfeer. Dus als jij aan het werk bent, vangen wij je kind buiten schooltijd op. Het opvangen van schoolkinderen heeft een eigen karakter. Ontspanning en gezelligheid zijn namelijk net zo belangrijk als ontdekken en doen. Vrije tijd en activiteit moeten in evenwicht zijn. Wij zorgen voor die balans.

Tiener buitenschoolse opvang

Op enkele van onze BSO locaties in Wijchen vind je een aparte tiener BSO. Hier vangen we kinderen uit groep 7 en 8 op, met een lekker kopje thee of water als daar behoefte aan is. Ook betrekken we de kinderen bij het bedenken van leuke activiteiten op het gebied van toneel, techniek, sport en dans etc. Zo kunnen ook zij zich blijven ontwikkelen.

Leiding, veiligheid en plezier

Elke locatie heeft zijn eigen vaste leiding. Dat geeft je kind houvast en geborgenheid. Je kind zal zich snel thuis voelen. Enthousiaste pedagogisch medewerkers zorgen voor een gevarieerd aanbod aan activiteiten. Wij willen namelijk dat je kind veel plezier beleeft aan de BSO. Dat betekent voor het ene kind vooral uitdaging in sport en (denk)spel, terwijl een ander kind blij wordt van een ontspannende creatieve uitdaging. Je kind kan bij ons dus spelen en ontspannen.

Soorten buitenschoolse opvang

Misschien heb je behoefte aan verschillende soorten BSO. We hebben meerdere mogelijkheden: naschoolse opvang, voorschoolse opvang en een aantal variaties daarop. Welke dat zijn en wat die mogelijkheden inhouden lees je verder op onze website.

Locaties en informatie

In de regio Wijchen, Ravenstein, Grave en Boxmeer bieden we op verschillende locaties BSO aan. Kijk bij Locaties welke opvang we aanbieden. Hier vind je ook veel informatie over de locatie zelf. Andere belangrijke informatie vind je bij BSO Algemeen of op de pagina veel gestelde vragen.

Vakantiekrachten gezocht

Werken met kinderen? Ga deze zomer aan de slag bij De Eerste Stap! Meer weten? Stuur een mail naar hr@deeerstestap.nl of bel 024-6488388!