Kinderdagopvang

Thuis bij kinderopvang De Eerste Stap

Het leven is voor je kind één grote ontdekkingstocht. Bij onze kinderdagopvang kan je kind in een beschermde en liefdevolle omgeving naar hartenlust de wereld komen verkennen. Natuurlijk wel in zijn of haar eigen tempo. Want ieder kind is uniek. Wij stemmen onze zorg daarom helemaal af op jouw kind.

Veilig en vertrouwd

Wij realiseren ons dat als jij naar je werk gaat, jij je kind in veilige en vertrouwde handen wilt achterlaten. Dus denken wij graag met je mee.  Het is tenslotte een hele stap om de zorg voor je kind aan een ander over te laten. Je mag daarom veel van ons verwachten. Wij luisteren naar jouw wensen en geven je kind alle aandacht.

Fases van 0 tot 4

Waarschijnlijk weet je al dat jouw kind in de leeftijd van 0 tot 4 jaar veel ontwikkelingsfases doorloopt. Zoals gezegd stemmen wij onze zorg af op de behoefte van jou en je kind. In de praktijk betekent dit dat we je kind rust en knuffeltijd geven, maar ook laten spelen met andere kinderen. We moedigen je kind aan om zich te ontwikkelen en contact te maken met anderen. Het welbevinden van je kind staat daarbij voorop.

Jouw gezinssituatie

Wij bieden verschillende soorten kinderdagopvang aan. Zo kun je kiezen uit de opvang die het beste past bij jou en je gezin. Je kunt bij ons terecht voor reguliere opvang, verlengde opvang en incidentele opvang. Lees bij Mogelijkheden welke vorm van opvang het beste bij jouw situatie past.

Locaties

Op meerdere locaties in de regio Wijchen, Ravenstein, Grave en Boxmeer bieden wij kinderdagopvang aan. Hier zorgen onze bekwame en sympathieke medewerkers voor een heerlijke en beschermde speelomgeving voor ieder kind. Welke locatie heeft jouw voorkeur? Kijk op de pagina Locaties.

Vakantiekrachten gezocht

Werken met kinderen? Ga deze zomer aan de slag bij De Eerste Stap! Meer weten? Stuur een mail naar hr@deeerstestap.nl of bel 024-6488388!