Over De Eerste Stap

Uitgangspunt

Ons uitgangspunt is dat jouw kind in alle opzichten de mogelijkheid krijgt om te groeien in een veilige omgeving waarin het helemaal zichzelf mag zijn en steeds meer zelfvertrouwen krijgt. Een omgeving bovendien waar je kind plezier heeft en met andere kinderen samen leeft en speelt. Onder aanmoediging en bevestiging van onze pedagogisch medewerkers leert je kind steeds meer op zichzelf te vertrouwen en uit te groeien tot een verantwoordelijk kind in onze maatschappij. In ons pedagogisch plan kun je lezen welke uitgangspunten we daarbij hanteren.

Communicatie en samenwerking

Wij willen je kind bieden wat het nodig heeft. Dit bereiken we alleen in goed overleg en samenwerking met jou, want jij kent je kind het beste. Een goede en prettige communicatie is voor ons dan ook belangrijk.

Informatie op locatie bij De Eerste Stap

Wanneer jij naar je werk gaat, kun je je kind met een gerust hart toevertrouwen aan de zorg van De Eerste Stap. Daar is vertrouwen voor nodig, dus ben je op zoek naar zoveel mogelijk informatie. Met de informatie die je op deze site vindt, kom je een heel eind. Maar wij willen je toch vooral van harte uitnodigen om te komen kijken, want dan ervaar je wat opvang bij De Eerste Stap daadwerkelijk inhoudt. Kijk bij Locaties welke opvanglocatie jij graag wilt bezoeken. We ontvangen je met veel plezier.

Vakantiekrachten gezocht

Werken met kinderen? Ga deze zomer aan de slag bij De Eerste Stap! Meer weten? Stuur een mail naar hr@deeerstestap.nl of bel 024-6488388!