Tarieven

Contract kinderdagopvang

In het contract voor kinderdagopvang leggen we onder andere onderstaande zaken vast:

  • welke vaste dagdelen je kind naar de opvang komt (reguliere opvang);
  • hoeveel weken je opvang wil: 40, 48 of 52 weken per jaar;
  • of je gebruik wilt maken van verlengde opvang en zo ja, op welke dagen

Bruto prijzen 2021

kinderopvang 0 tot en met 3 jaar

Bruto uurprijs

52 weken

€ 8,36

48 weken

€ 8,73

40 weken

€ 9,27

Flexibele opvang

€ 9,48

Vakantie opvang

€ 9,48

Verlengde opvang zonder maaltijd (afname per half uur)

€ 9,48

Verlengde opvang met maaltijd (prijs per half uur)

€ 9,04

Incidenteel extra opvang € 8,36
Warme maaltijd € 4,30


Kinderopvangtoeslag

Bovenstaande tarieven zijn bruto prijzen. De netto prijzen zijn afhankelijk van je inkomen. Via de belastingdienst kun je tegemoetkoming krijgen in de kosten van de kinderopvang: de Kinderopvangtoeslag. Wij adviseren je om van te voren een proefberekening te maken op de website van de belastingdienst. Dan kom je niet voor verrassingen te staan. Daarna kun je de Kinderopvangtoeslag aanvragen. Ook goed om te weten is dat de Kinderopvangtoeslag is gebaseerd op een schatting van je inkomen. Achteraf berekent de belastingdienst je daadwerkelijke inkomen en wordt gekeken of je niet te veel (of te weinig) toeslag hebt ontvangen. Om te voorkomen dat je Kinderopvangtoeslag moet terugbetalen, is het in elk geval belangrijk om wijzigingen in je inkomen direct door te geven aan de belastingdienst.

Rekenmodel en voorwaarden

Hieronder vind je een link naar een rekenmodel waar je de kosten voor de opvang bij benadering kunt berekenen. Naast een link naar het rekenmodel zie je hier ook een link naar de voorwaarden. We raden je aan om zowel de algemene voorwaarden als de aanvullende voorwaarden voor onze kinderopvang goed door te lezen. We willen je namelijk graag goed inlichten en misverstanden voorkomen. Met vragen kun je natuurlijk altijd bij ons terecht.

Rekenmodel kinderdagopvang Wijchen/ Ravenstein

Rekenmodel kinderdagopvang Grave

Klik hier voor de voorwaarden

Reguliere opvang

Opvang gedurende een hele of een halve dag tussen 7.30 uur ’s ochtends en 18.00 uur ’s avonds. De locatie  in Grave hanteert andere openingstijden, zie voor openingstijden de betreffende locaties.

Heb je flexibele werktijden? Dan heb je waarschijnlijk niet zoveel aan vaste opvangdagen. Daarom kun je bij 'de eerste stap' kiezen voor flexibele opvang. Je neemt dan een vast aantal uren per week af met een minimum van 20 uur. Drie weken van tevoren geef je aan op welke tijden je opvang nodig hebt. Per groep plaatsen we een beperkt aantal kinderen met flexibele opvang.

Als je kind naar de dagopvang gaat, heb je soms behoefte aan extra uren opvang. Je kunt dan incidentele opvang per dagdeel aanvragen. Dit kan natuurlijk alleen als er op de gewenste tijd plaats is in de groep en er geen extra personeel ingezet hoeft te worden. Het formulier voor de aanvraag van incidentele opvang kun je hier downloaden of je vraagt ernaar bij de pedagogisch medewerkers. De spelregels staan op het formulier vermeld.

Tijdens de schoolvakanties bieden we de mogelijkheid om extra dagen vakantieopvang af te nemen. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers klantcontact, zij vertellen je graag welke mogelijkheden er zijn.

Om misverstanden te voorkomen, raden wij je aan om  onze aanvullende voorwaarden goed door te lezen.