De procedure voor een fijne plek

Wij vinden het fijn als je kiest voor kinderopvang bij De Eerste Stap. We doen dan ons uiterste best om je kind een plekje te geven. Dat gaat via een heldere plaatsingsprocedure. Het is altijd verstandig om je kind zo vroeg mogelijk aan te melden voor de kinderopvang. Je kunt je kind aanmelden via het aanmeldportaal.

Procedure kinderdagopvang (0 tot 4 jaar)

Als je kind 10 weken oud is, kun je terecht op onze kinderdagopvang. Maar we kijken er niet vreemd van op als het nog maanden duurt voordat je kind geboren wordt! Op de pagina Plaatsingsbeleid Kinderopvang lees je waar wij op letten bij het plaatsen van je kind.

Procedure peuteropvang (2 tot 4 jaar)

Alle peuters zijn vanaf 2 jaar welkom op onze peuteropvang. Ze kunnen terecht voor twee vaste dagdelen per week. Het is altijd verstandig om je kind zo vroeg mogelijk aan te melden. We kijken er ook niet vreemd van op als het nog maanden duurt voordat je kind de leeftijd van 2 jaar bereikt heeft. Peuters van 2 1/2 jaar hebben voorrang bij plaatsing. We bieden waar mogelijk een alternatief aan als we je peuter niet direct kunnen plaatsen op de locatie van jouw voorkeur. Op de pagina Plaatsingsbeleid Peuteropvang lees je meer over de plaatsingsprocedures van de peuteropvang in Wijchen, Ravenstein en Grave.

Wil je direct aanmelden voor de peuteropvang? Klik dan op onderstaande knop. Voor de peuteropvang in Grave en Ravenstein kies je in het aanmeldportaal voor de opvangsoort Kinderdagopvang en vervolgens de locatie van jouw keuze.

Procedure buitenschoolse opvang (4 tot 13 jaar)

Als je kind naar de basisschool gaat, kun je er voor kiezen om jouw kind de uitdaging van de BSO (BSO) te laten ervaren. De BSO heeft meerwaarde voor de ontwikkeling van je kind. Op meerdere locaties heeft De Eerste Stap een BSO die is gekoppeld aan één of meerdere basisscholen. De basisschool waar jouw kind naar toe gaat, bepaalt dus op welke BSO locatie je kind terecht kan. Kijk op de pagina Plaatsingsbeleid BSO waar wij nog meer op letten bij het plaatsen van je kind. Daar lees je ook hoe je kind zodra het 4 jaar geworden is gratis de BSO kan ervaren.

Flexkrachten gezocht

Werken met kinderen? Ga als flexkracht aan de slag bij De Eerste Stap! Meer weten? Stuur een mail naar hr@deeerstestap.nl of bel 024-6488388!