Wijk Zuid

Wijkmanager Anita Kouwenberg vertelt meer

Tijdens mijn eerdere werkzaamheden als kraamverzorgende, wijkverpleegkundige in de Ouder- en Kindzorg, docent/trainer en als moeder heb ik veel ervaring opgedaan en nog meer interesse gekregen in het opvoedkundige aspect van het werken met kinderen. De visie die wij als team uit willen uitdragen is dat het kind centraal staat, ieder kind uniek is en ieder kind er toe doet. De ontwikkelingsmogelijkheid van het kind hangt vooral samen met de kwantiteit en kwaliteit aan interacties van het kind met de personen in zijn of haar omgeving. Aan ons dus de mooie taak om zo inspirerend, uitdagend en stimulerend mogelijk te zijn in een kind veilige omgeving.
Wij werken aan een intensieve samenwerking met ouders en scholen waardoor er oog is voor een ononderbroken ontwikkelingslijn. Dat is elke dag weer de uitdaging waar ons team voor staat en waar wij graag voor gaan.

Tiener BSO Zuid Huissteden 1401

De Tiener BSO is een zelfstandige BSO locatie voor kinderen van groep 7 en 8 (van de basisscholen Boskriek, ’t Palet, Speelhoeve, Trinoom en Viersprong) en is gehuisvest in Basisschool  ’t Palet op Huissteden 1401 te Wijchen. Deze school is vanuit de genoemde scholen heel gemakkelijk per fiets op een veilige manier via fietspaden te bereiken.

Abonneren op RSS - Wijk Zuid