BSO Veenhof 1712 Wijchen Noord

Tiener BSO Veenhof is een zelfstandige BSO locatie voor kinderen van groep 7 en 8 van de basisscholen de Buizerd, de Paulusschool, de Paschalisschool en de Bolster.

Kinderen fietsen vanuit school zelfstandig naar de Tiener BSO. Deze locaties zijn vanuit de genoemde scholen heel gemakkelijk per fiets te bereiken. In het activiteitenprogramma wordt aandacht geschonken aan het veilig deelnemen aan het verkeer, dit in samenwerking met veilig verkeer Nederland.

Een enthousiast team van pedagogisch medewerkers organiseert dagelijks leeftijdsgerichte en uitdagende activiteiten. Kinderen denken mee over de activiteiten en helpen mee bij de uitvoering van dit tienerprogramma. Activiteiten bestaan uit koken, sport & beweging, techniek, muziek, handvaardigheid en natuurlijk gezellig samen zijn (chillen). De groepsruimten zijn ingericht naar de behoeften van de tieners. Zo is er bijvoorbeeld een ontspanningsruimte en een activiteitenruimte.

We sturen aan op zelfstandigheid zodat kinderen straks goed voorbereid naar het voortgezet onderwijs kunnen. Kom vooral eens een kijkje nemen!

Soorten opvang

Buitenschoolse opvang
de eerste stap

Buitenschoolse opvang