BSO Extra Roerdompstraat 76 Wijchen

BSO Roerdompstraat is samen met onze peuteropvang gevestigd in de Paulusschool (Brede school). We hebben hier onze eigen groepsruimten. De ingang van BSO Roerdompstraat vind je aan de Tunnelweg. Op deze BSO locatie bieden we BSO extra. Kinderen die minder makkelijk meekomen in de reguliere BSO groepen vangen wij hier op en begeleiden we in hun ontwikkeling.

De BSO Extra is een tijdelijke opvang voor kinderen, die in meer of mindere mate een begeleidingsvraag hebben. Op een reguliere BSO zijn zij niet op hun plek.

Samen met Unik bieden wij kinderen de mogelijkheid om zich in een kleinere groep, met specialistische begeleiding, optimaal te ontwikkelen. We begeleiden hen  in hun ontwikkeling zodat ze hun draai wel weer kunnen vinden in een groep van de reguliere BSO. Op het moment dat een kind niet meer is aangewezen op BSO Extra, gaat het terug naar de reguliere BSO. Kan dit niet, dan gaat het naar specialistische opvang.

Wil jij meer informatie? Neem dan contact op met onze collega’s van Klantcontact: 024 64 88 388 of stuur een email naar ouderportaal@deeerstestap.nl

 

Soorten opvang

Peuteropvang
de eerste stap

Peuteropvang

Buitenschoolse opvang
de eerste stap

Buitenschoolse opvang