Zwemmen tijdens de buitenschoolse opvang

Gaat je kind op dinsdag of donderdag naar de BSO in Wijchen? Dan is het mogelijk om je kind te laten deelnemen aan zwemles en kan het zwemdiploma  A, B of C worden behaald.

Hoe werkt de zwem BSO?

Na schooltijd gaat je kind gewoon naar de BSO. Vervolgens gaat het onder begeleiding van een pedagogisch medewerker naar zwembad De Meerval in Wijchen. Hier krijgt je kind zwemles van één van de instructeurs van zwembad De Meerval. Na afloop van de zwemles haal je je kind op bij zwembad De Meerval.

Goed om te weten

Je kind kan alleen deelnemen aan de zwem BSO als het op dinsdag of donderdag naar de BSO gaat in Wijchen. Je betaalt een vergoeding aan ‘de eerste stap’. Die bedraagt € 2,80 per les. Verder heb je een zwemkaart nodig van zwembad De Meerval. Voor de actuele prijs kijk je het best op www.zwemlessen-meerval-wijchen.nl.

Niet vergeten

Wil je meer informatie? Of wil je je kind aanmelden voor de zwem BSO? Stuur dan een email naar zwemmen@deeerstestap.nl. Onze coördinator voor de zwem BSO zal dan contact met je opnemen. Contactadres De Meerval is zwemlessen@demeerval.nl. Zodra je kind is toegelaten, kan het heerlijk gaan zwemmen. Vergeet dan niet om je kind een zwembroek en/of badpak en handdoek mee te geven!